Babagan Kita


Profil Perusahaan


FANGDA khusus ing pangembangan lan produksi pancing lan pita dering, pita adesif lan pancing injeksi. Kanthi pengalaman industri luwih saka 20 taun, kita wis ngrebut wilayah cilik, terus-terusan nambah kategori produk, nyempurnakake produk ASES, lan adaptasi karo macem-macem kabutuhan para pelanggan ing industri sing beda-beda. Kita setya menehi solusi fastening lan tambah cepet kanggo omah industri, industri percetakan, mesin elektronik, kebersihan, bantalan perlindungan tenaga kerja, peralatan fitness, otomotif, peralatan rumah tangga, aparat medis, perawatan kesehatan omah, sandhangan lan sepatu, tas lan luggages lan dekorasi pariwara. Pembangunan diiringi kebutuhan sosial, ekonomi lan lingkungan.


Pemasok Global

FANGDA minangka perusahaan sing diwenehake kanggo menehi solusi pengikat pancing lan puteran luwih saka 20 taun, lan para pelanggan diwenehi titik ing Asia, Europ, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Afrika.


NGUTUT PUTRA

Nglumpukake, ndandani, gabung karo fungsi kasebut yaiku pengikat FANGDA. Muga-muga luwih akeh fungsi sing bakal ditemokake lan berkembang. Swara 500 yuta meter pancing lan gelung diprodhuksi saben taun lan akeh produk kita selaras kanggo kebutuhan lan aplikasi tartamtu.

Wutah FANGDA ora bisa dipisahake saka kepercayaan lan dhukungan saka klien kita, keahlian saka departemen manufaktur, kreatifitas tim riset, dhukungan saka supplier lan upaya departemen penjualan. Muga-muga bisa nerusake hubungan sing apik lan mbesuk supaya bisa luwih apik.