Rawa

Gangguan warna kalebu Fangda. Kanggo ngonfirmasi warna kanthi nomer warna tartamtu.

 

Werna warna bisa digunakake minangka referensi pilihan warna kanggo pelanggan. Pelanggan bisa milih lan konfirmasi warna miturut gambar kasebut. Yen warna sing dipengini ora ditemokake ing kertu warna kasebut, pelanggan uga bisa menehi nomer warna pantone warna kanggo kita, kita bisa nggunakake warna kanggo warna.

View as  
 
 1 
Rawa pabrik lan supplier-dhuwur kwalitase kusmenyangmisasi-Zhejiang Fangda Ribbon Co, Ltd Kita wis kita dukita pabrik lan dhuwur kwalitase peralatan. kita produk yaiku ing saham lan cepet pangiriman. Rasa gratis menyang teka menyang kita perusahaan menyang tuku Rawa Grosir, lan kita bakal menehi sampeyan ing lokitast rega lan kutipan