Kuwat Kasedhiya dhewe Pancing Lan Loop Tape
  • Air ProKuwat Kasedhiya dhewe Pancing Lan Loop Tape

Kuwat Kasedhiya dhewe Pancing Lan Loop Tape

.biaoge{width:100%;}.biaoge td{padding:5px}Materi Nylon / Polyester Fitur Kualitas apik Wangun Tape kelet Werna Kabeh warna Gunakake Garasi, Sepatu, Tas Ukuran 10mm ~ 180mm Papan Asal Zhejiang, China Jeneng merek Xieerli Nomer Model 100% nilon Standar SGS, OKEO-TEX, CE, ROHS, ISO Jinis Produk Pancin......

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Materi

Nylon / Polyester

Fitur

Kualitas apik

Wangun

Tape kelet

Werna

Kabeh warna

Gunakake

Garasi, Sepatu, Tas

Ukuran

10mm ~ 180mm

Papan Asal

Zhejiang, China

Jeneng merek

Xieerli

Nomer Model

100% nilon

Standar

SGS, OKEO-TEX, CE, ROHS, ISO

Jinis Produk

Pancing lan pita daur ulang, pancing lan dering pelekat

Detail kemasan

Ngekspor standar standar

Port

Ningbo utawa Shanghai, China


Aplikasi:


Rincian:


1.Materi: nylon,nylon mix polyester,polyester

Ukuran sing ora normal: 10mm, 12,5mm, 16mm, 20mm, 25mm, 30mm, 38mm, 50mm, 60mm, 70mm, 80mm,

100mm, 110mm, 125mm, 140mm, 150mm, 160mm, 180mm.

3.Werna: Customized

4.Hay sing apik lan layanan sing apik banget

5.Packing: 49 * 24 * 51cm karton ekspor utawa syarat pelanggan.



Panas Tags: Kuwat Kasedhiya dhewe Pancingg Lan Loop Tape, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Selaras, ing Simpenan, Grosir, Tuku, Rega, Dhuwur kualitas, Ukara pitakon

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.