38mm Nylon Pancing Lan Loop Tape kanggo Garment
  • Air Pro38mm Nylon Pancing Lan Loop Tape kanggo Garment

38mm Nylon Pancing Lan Loop Tape kanggo Garment

Akung nderek yaiku babagan 38mm Nylon Pancing Lan Loop Tape kanggo Garment gegayutan, Aku pangarep-arep menyang nulungi sampeyan luwih ngertos 38mm Nylon Pancing Lan Loop Tape kanggo Garment.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Materi

Nylon

Fitur

Kualitas alus lan apik

Wangun

Tape

Werna

Kabeh warna

Gunakake

Garasi, Sepatu, Tas, Topi, Langsir, Nglindhungi Gear, alat medis lsp.

Ukuran

10mm ~ 180mm

Papan Asal

Zhejiang, China

Jeneng merek

Xieerli

Nomer Model

100% nilon

Standar

SGS, OKEO-TEX, CE, ROHS, ISO

Jinis Produk

Pancing lan pita gelang, jahitan pita

Detail kemasan

Ngekspor standar standar

Port

Ningbo utawa Shanghai, China


38mm Nylon Pancing lan Loop Tape kanggo aplikasi Pakaian:


38mm Nylon Pancing lan Loop Tape kanggo Piranti Detail:


1.Materi: nylon,nylon mix polyester,polyester

Ukuran sing ora normal: 10mm, 12,5mm, 16mm, 20mm, 25mm, 30mm, 38mm, 50mm, 60mm, 70mm, 80mm,

100mm, 110mm, 125mm, 140mm, 150mm, 160mm, 180mm.

3.Werna: Customized

4.Hay sing apik lan layanan sing apik banget

5.Packing: 49 * 24 * 51cm karton ekspor utawa syarat pelanggan.


Indeks teknis:


1.Rintangan tahan: Titik lemes: 180 Â ° C, Titik ngaplikasi: 215 Â ° C.

2.Kahanan tahan: ing minus 35 ° C, suda suhu, saya kuwat dadi cepet Angkatan.

3.Cacabilitas: Tes kulit kaping 2000, ketegangan ‰ ¥ 85%.

4. Nilai uji ketegangan rata-rata: 7,84 /cm2.



Panas Tags: 38mm Nylon Pancingg Lan Loop Tape kanggo Klambi, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Selaras, ing Simpenan, Grosir, Tuku, Rega, Dhuwur kualitas, Ukara pitakon

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.