• fangda tenun pita
  • 38mm Nylon Pancing Lan Loop Tape kanggo Garment
  • Eco-Friendly Nylon Injeksi Pancing Tape
  • Multicolor Pancing lan Loop Tape Nylon Polyester

Napa Milih Kita

We ahli khusus kanggo ngasilake pancing lan gelung kanthi macem-macem spesifikasi.

image

Kekuwatan Pabrik

Zhejiang Fangda Weaving Ribbon Co, Ltd.was ngadeg ing taun 2006, kanthi udakara 40.000 m2ing Longyou, Quzhou, Zhejiang, China.

image

Jaminan Kualitas

Produk kita diekspor menyang luwih saka 50 negara, kalebuAsia, Eropa, Amerika Kidul, Timur Tengah lan Afrika.


image

Layanan Kita

Wiwit pondasi Fangda, kita terus ngeyel prinsip â € œQuality, Integrity, Innovation, Improvementâ €.

  • abou kita

FANGDA yaiku spesialyaikuasi ingg ingg pembangunan lan produksi saka pancingg lan garang kaset, adesif kaset lan inggjection pancingg. Kanthi liyane saka 20 taun saka inggdustry pengalaman, kita wyaiku rumiying dibagi-tambah cilik wilayah, contingguously enrich produk kategori, refingge produk USES, lan ngganti menyang ingg beda kabutuhan saka cusmenyangmers ingg beda inggdustries.We setya menyang nyediakakegg nilai ditambahake lan inggnovative ngencengigg solusi menyang omah inggdustry, pringgtinggg inggdustry, elektronik machinggery, kebersihan, tenaga kerja pangayoman bantalan, kabugaran peralatan, aumenyangmotive, omahhold Perkakas, medyaiku apparatus, omah kesehatan ngrawat, slanhangangg lan sepatu, tas lan luggages lan advertyaikuinggg dekorasi. Pengembangan yaiku ngiringan dening ngormati kanggo sosial, ekonomi lan lingkungan kabutuhan.

Produk Unggulan